Home ID Exquisite Composition: A Harmony of Light and Space Creates an Imaginative Sense of Style

Exquisite Composition: A Harmony of Light and Space Creates an Imaginative Sense of Style

by creativehomex

Dubbed the Lighthouse, this newly refurbished home in Selangor highlights Nu Infinity’s ingenious stylistic approach to create spaces that are homey yet present with a distinguished personality.

“The pinnacle of this project is how the exterior frames a feature to the interior space and yet within the interior spaces, multiple highlighted features compliment the outdoors, making the home feel like there’s endless boundaries and possibilities,” says Nu Infinity’s design team.

The living area features a natural palette to create a luxurious look. Natural light from the large windows infuse the space with a cosy vibe.

Whimsical collectibles line the fluted wall, drawing the eyes to the striking stairway. Dark brown tones introduce a touch of depth while strategically placed lighting ensures a well-lit environment.

The kitchen features a minimalist-inspired style where a curved island contrasts with the dark cabinets. Marble flooring with eye-catching veins further elevate the aesthetic of the main living spaces.

The bedroom echoes the signature style of the home, but features luxurious furnishing to evoke an ultra-comfy feeling.

The large ensuite bathroom next to the walk-in wardrobe combines contemporary materials like grey stone and warm wood for a cosy effect.

Rooms also receive plenty of natural light from the large windows that look out the lush green views.


nuinfinity.com

Related Articles

Leave a Comment

two × four =