Home 6 Peralatan Memasak Chef’s Like

6 Peralatan Memasak Chef’s Like

by

Nikmati makan tengah hari dengan nasi yang sempurna dimasak menggunakan periuk nasi Pensonic Chef’s Like (PSR-17N) 1.8 liter yang boleh memasak untuk 8 orang. Manakala, periuk serbaguna (PMC-150G) adalah rakan dapur terbaik kerana ia memberikan pelbagai kemungkinan jenis masakan sama ada merebus, menumis, menggoreng, memanggang dan steamboat. Pelbagai hidangan boleh disediakan dengan sekelip mata.

Bagi yang mencari peralatan bijak tenaga, selamat dan berkesan, Induction Cooker (PIC 2000) adalah pilihan tepat. Manakala, yang mengawal minyak dalam makanan Air Fryer (PDF-2201) dan ketuhar gelombang mikro (PMW-2003) adalah pilihan tepat untuk memasak makanan sihat. Pengukus (PSM-1603) pula membantu anda menikmati makanan segar kaya dengan rasa dan nutrien.

induction-cooker
PIC-2000_C  Induction Cooker

air-fryer
PDF-2201_C Air Fryer

pengukus
PSM-1603_C Pengukus

ketuhar-gelombong-mikro

pensonic-chef-like-ads

PMW-2003_C Ketuhar Gelombang Mikro

Petang hari atau malam yang dingin, nikmati keenakan secawan kopi kegemaran dengan air baru dididih menggunakan kelalang termo (PTF-5002) bersama kepingan roti panas yang baru dibuat menggunakan Pembuat Roti (PBM-2000).

Hidangkan smoothies menggunakan pengisar (PB-801) untuk dinikmati keluarga ketika cuaca panas. Sediakan bersama kek, biskut, pai, puding atau pastri menggunakan mixer (PM-214) Chef’s Like, ketuhar elektrik (AE-19N) dan ketuhar perolakan (PRO-910).

ketuhar elektrik
AE-19N_C Ketuhar Elektrik

Siri peralatan dapur Chef’s Like daripada Pensonic membolehkan sesiapa sahaja menjadi chef yang cekap di dapur. Nikmati hidangan lazat dibuat menggunakan peralatan Pensonic bersama tersayang!

ketuhar-perolakan
PRO-910_C Ketuhar Perolakan 

Anda dijemput mengunjungi laman Facebook Pensonic Malaysia Facebok pagehttp://pensonic.com/ atau menelefon Pensonic Careline 1-800-881-770 untuk maklumat lanjut.